τελευταία νέα σε τίτλους

Δεν υπάρχει κοσμηματοπωλείο χωρίς άθραυστα τζάμια

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,693 other followers

… «Δεν υπάρχει κοσμηματοπωλείο χωρίς άθραυστα τζάμια»

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα στα αστικά ΜΜΕ..

Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι είδους δοσοληψίες λάμβαναν χώρα στο κοσμηματοπωλείο της Γλάδστωνος.

Πάντως όπως υποστηρίζει έτερος κοσμηματοπώλης που μας μίλησε, για κάθε άνθρωπο της δουλειάς είναι σαφές ότι στο κοσμηματοπωλείο που έγινε παγίδα θανάτου για τον 33χρονο Ζακ, δεν ακολουθούνται οι συνήθεις πρακτικές της δουλειάς, με πρώτη και κύρια τα στοιχειώδη μέτρα ασφάλειας. Όπως μας λέει, «ακόμα και το μικρότερο κοσμηματοπωλείο, έχει άθραυστα τζάμια. Δεν υπάρχει κοσμηματοπωλείο χωρίς άθραυστα τζάμια και χωρίς διπλή πόρτα ασφαλείας που να είναι αδύνατο να ανοίξει ή να σπάσει, όσο και αν προσπαθείς».
Στην επισήμανση ότι σύμφωνα με αναφορά σε δημοσίευμα η πόρτα του κοσμηματοπωλείου είχε προσωρινά τεχνικό πρόβλημα, απαντά κατηγορηματικά: «Σε αυτή την περίπτωση, κάθε άνθρωπος της δουλειάς θα έκλεινε το μαγαζί. Και πάντως δεν θα πεταγόταν για εφημερίδα, όπως υποστηρίζει ότι έκανε αυτός ο καταστηματάρχης. Σε οποιοδήποτε κοσμηματοπωλείο, με μία απλή κίνηση του χεριού, μπορεί να αποσπαθεί ένα μικρό αντικείμενο αξίας εκατοντάδων ευρώ. Κανένας κοσμηματοπώλης δεν αφήνει “για λίγο” το μαγαζί του».
«Και σε κάθε περίπτωση, δεν νοείται κοσμηματοπωλείο χωρίς κάμερα ασφαλείας», προσθέτει ο συνομιλητής μας. «Ψάξτε τι έχει καταγράψει. Οι πιο φτηνές διατηρούν αρχεία στη μνήμη για 10 μέρες» μας λέει. «Εκεί θα δείτε ποιος μπαίνει και τι δοσοληψίες γίνονται».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: