τελευταία νέα σε τίτλους

Σχόλιο για το φεστιβάλ της ΚΝΕ και την Ahed Tamimi

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,861 other followers

Σχόλιο του Κ.Α

Το ΚΚΕ τίμησε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ την Ahed Tamimi και την οικογένεια της. Η Ahed και όλα τα παιδιά της οικογενείας μεγάλωσαν εκτεθειμένα στις φωτογραφίες που παραθέτουμε στο τέλος του σχολίου και είναι ανεβασμένες στο προφίλ στο φέισμπουκ της (σούπερ)μητέρας της ευρύτερης οικογένειας. Πολλές από τις φωτογραφίες αυτές τις έχουν ανεβάσει και τα παιδιά.

Βέβαια η Ahed δεν είναι πια παιδί (κοντεύει τα 20) αλλά από μικρή συμμετέχει ως ηθοποιός σε κινηματογραφικό συνεργείο της οικογένειας χρηματοδοτημένο από το Υπ. Εσωτερικών της PLO, που δουλεύει ο πατέρας της και παραδέχεται (σε αραβικό μέσο) ότι ο ρόλος της οικογένειας ειναι να δαιμονοποιεί τον IDF στα μάτια των δυτικών. Επίσης, σε φωτογραφία, ο πατέρας της, αγκαλιάζει μέλος από το σόι, τον Nizar Tamimi, δολοφόνο Εβραίου φοιτητή που έκανε το λάθος να πάει να αγοράσει αυγά από την οικογένεια Tamimi.

Τέλος, αυτόν το δολοφόνο παντρεύτηκε η ξαδέλφη του Ahlam Tamimi (o γάμος ερμηνεύτηκε ως θαύμα του προφήτη) αλλά και ξαδέλφη της Ahed η οποία ήταν παρανυφάκι (δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω). Που είναι το πρόβλημα; Η Ahlam Tamimi είναι η Πρώτη Κυρία της Χαμας! Ήταν η εμπνευστής, σχεδιάστρια και συμμετέχουσα σε δυο πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Στο δεύτερο, στην πιτσαρία Σμπάρο, όπου σκοτώθηκαν 8 παιδιά – συνολικά 15 Εβραίοι, βρέθηκε μέσα στο μαγαζί, είδε τα παιδιά που θα σκότωνε και συνόδευσε τον “μάρτυρα” να βρει τις 72 παρθένες. Στον ιερό πόλεμο- Τζιχάντ όπως τον αποκαλεί η ίδια η Ahlam, είναι μυημένη και η επίσημη προσκεκλημένη του ΚΚΕ στην Ελλάδα αφού αμέσως μετά το χαστούκι σε ένστολο του IDF κάλεσε σε μαχαιρώματα και βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας στον φωτορεπόρτερ πατέρα της. Αυτή είναι η “ειρήνη” που πρεσβεύει η Ahed όταν φοράει μπλουζάκια με το σήμα για να ρίξει στάχτη στα μάτια.

Η ειρήνη όμως που πρεσβεύει η Ahed Tamimi δε λέγετε τίποτα άλλο παρά εξολοθρευτικός αντισημιτισμός. Να τη χαίρεστε εκεί στο ΚΚΕ, αλλά την επόμενη φορά που θα πάτε σε Μνημείο του Ολοκαυτώματος για να διαμαρτυρηθείτε για το “κράτος δολοφόνο” μην πείτε ότι είστε αντισιωνιστές, πείτε το επιτέλους με το πραγματικό του όνομα: ότι είστε αντισημίτες. Δεν κρύβεται πια.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: