τελευταία νέα σε τίτλους

Ζακ Κωστόπουλος: Νέα αποκάλυψη αποδυναμώνει το σενάριο ληστείας

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,693 other followers

Στη δημοσιότητα έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, τα οποία αποδυναμώνουν αρκετά το σενάριο απόπειρας ληστείας από τον 33χρονο, ο οποίος λιντσαρίστηκε βίαια στην οδό Γλάδστωνος την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που παρουσίασε σήμερα η ιστοσελίδα documento δακτυλικά αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου έχουν βρεθεί μόνο στην εξώπορτα του κοσμηματοπωλείου και όχι εντός του καταστήματος.

Χαρακτηριστικά το έγγραφο που έχει διαβιβαστεί στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και αποτελεί μέρος της δικογραφίας αναφέρει ότι «ταυτίστηκε δακτυλοσκοπικά ένα τμήμα παλαμικού που βρέθηκε στην εξωτερική επιφάνεια γυάλινης πόρτας εισόδου του κοσμηματοπωλείου με το αποτύπωμα της αριστερής παλάμης του θανόντα Κωστόπουλου Ζαχαρία».

Αναφέρεται ακόμη ότι ταυτίστηκαν δύο δακτυλικά αποτυπώματα του κοσμηματοπώλη «σε επιφάνεια πάγκου τοποθέτησης κοσμημάτων εντός του κοσμηματοπωλείου».

Εντοπίστηκαν, ακόμη, τμήματα αποτυπωμάτων που «παραμένουν ανόμοια με τα αποτυπώματα των ανωτέρω», ενώ τμήμα αποτυπώματος που εντοπίστηκε στην επιφάνεια κορνίζας, η οποία αποτελεί πειστήριο, «είναι ανόμοιο με τα αποτυπώματα των ανωτέρω».

πηγή: εφσυν

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: