τελευταία νέα σε τίτλους

Για τις δολοφονημένες προσφυγοπούλες στον Έβρο

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,698 other followers

Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook: ...Βρέθηκαν στον Έβρο, δεμένες πισθάγκωνα, τοποθετημένες στα γόνατα. Οι δυο είχαν μαχαιριές στον λαιμό, τις έσφαξαν κοινώς, ηλικίας 12-20 κι η τρίτη ως 35 χρονών με τον ίδιο τρόπο μόνο που είχε και μαχαιριές στο στήθος. Φορούσαν τα ρούχα τους, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν υπέστησαν και βιασμό. Το σημείο που βρέθηκαν είναι πέρασμα διακινητών. Μιλώ για αυτές, επειδή δεν είχε RIP, ποια ειρήνη να μου πεις, ούτε λουλούδια είχε, ούτε κεράκια στον τόπο της τραγωδίας κι αφιερώματα. Μιλώ για αυτές γιατί δεν βρέθηκαν ταυτότητες που να δείχνουν ποιες ήταν. Μιλώ για αυτές γιατί προσφυγοπούλες ή μετανάστριες ήταν. Μιλώ για αυτές γιατί δεν τις έψαξε κανείς. Για αυτό το τελευταίο πιο πολύ μιλώ.Tις αναζητώ εγώ.

Πρόκειται για τις δολοφονημένες προσφυγοπούλες που εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή του Πραγγίου Διδυμοτείχου. Οι δύο γυναίκες έφεραν εμφανές βαθύτατο τραύμα στο λαιμό ενώ ακόμα μία κείτονταν νεκρή δίπλα τους.

Τις γυναίκες εντόπισε ένας αγρότης ο οποίος πήγε στην περιοχή για να οργώσει το χωράφι του και σοκαρισμένος από το φρικτό θέαμα ειδοποίησε την αστυνομία. Οι 3 γυναίκες πιθανολογείται ότι ήθελαν να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα και δολοφονήθηκαν, άγνωστο γιατί και από ποιον.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: