τελευταία νέα σε τίτλους

Για μια απαγγελία ποιήματος στη Γάζα.

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,861 other followers

από Protocols Without Zion

Κατά τη διάρκεια διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Γάζα για τη Διεθνή Ημέρα Αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό, ένα κορίτσι παλαιστινιάκι απαγγέλλει ποίημα που αναφέρεται στους Εβραίους σαν «άγριους πίθηκους, άθλιους χοίρους και διαβολικά κακά πλάσματα που προορίζονται μόνο για ταπείνωση».

Επίσης, ότι οι Εβραίοι «είναι κοπάδια ανόητων βοοειδών» και ότι «η Ιερουσαλήμ φτύνει, αποβάλει τη βρωμιά τους επειδή είναι μια αγνή παρθένος».

Το κοριτσάκι συνεχίζει: «Η Ιερουσαλήμ είναι η γη μου, η Ιερουσαλήμ είναι η τιμή μου. Η Ιερουσαλήμ είναι οι μέρες μου και τα όνειρά μου τα τρυφερά. Ω, βρωμεροί Εβραίοι, εσείς που σκοτώσατε τους ευσεβείς μου οι προφήτες του Αλλάχ, εσείς που μεγαλώνετε με την αιματοχυσία, ω βρωμεροί Εβραίοι είστε προορισμένοι μόνο για δυστυχία και ταπείνωση».

Ακόμη: «Δεν φοβάμαι το τουφέκι … Όσο έχω στο χέρι μου τις πέτρες μου … όσο έχω την καρδιά μου, το Κοράνι μου και την πόλη μου, δεν θα ξεπουλήσω την παλαιστινιακή υπόθεση».

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2018 και προβλήθηκε στην τηλεόραση Al-Jazeera του Κατάρ. Υπόψη, στις 29 Νοεμβρίου η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κήρυξε την ημέρα αυτή ως τη ‘Διεθνή Ημέρα Αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό Λαό’.

Αυτή είναι η ‘απελευθέρωση’ που ονειρεύονται οι Αραβες. Να εξοντωθούν μέχρι ενός οι αιρετικοί Εβραίοι, αλλιώς δεν πρόκειται να έρθει η αντίστοιχη ισλαμική Δευτέρα Παρουσία.

Ολα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις και φύλλα συκής.

– Poem Recited by Palestinian Girl on UN-Declared Day of Solidarity, 29/11/2018
https://www.memri.org/…/palestinian-girl-poem-un-solidarity…

Ποιος έχει αμφιβολίες ακόμη ότι ολόκληρη η ‘παλαιστινιακή υπόθεση’ είναι καθαρά ζήτημα αντισημιτισμού, και μάλιστα θρησκόληπτου, και φανατικού μίσους;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: