τελευταία άρθρα σε τίτλους

Ο αντισιωνισμός ( που δεν είναι αντισημιτισμός) της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,670 other followers
Αντισημιτικό εξώφυλλο της εφημερίδας ΠΡΙΝ αριθ φ. 786

Γράφει ο Κ.Α

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ διάλεξε να παίξει προεκλογικά το χαρτί του “αντισιωνισμού” και μάλιστα σε στιγμή άγριας επίθεσης της Χαμάς με 600 πυραύλους σε ισραηλινούς πολίτες. Έβγαλε λοιπόν μια ανακοίνωση στην οποία η είδηση αρχίζει λίγο αργότερα από την εκτόξευση των πυραύλων όταν το Ισραήλ απάντησε με ακρίβεια καταστρέφοντας τις βάσεις των τρομοκρατικών επιθέσεων που ως συνήθως βρίσκονται σε ταράτσες σχολείων ή νοσοκομείων. Βλέπετε, η τρέχουσα πολεμική τακτική των τρομοκρατών της Χαμάς αφού λόγω του Iron Dome δυσκολεύονται να σκοτώσουν Εβραίους, είναι να έχουν δικά τους θύματα, κατά προτίμηση τα παιδιά τους, ώστε να δυσφημίσουν το “κράτος δολοφόνο”. Για κακή τους τύχη το μοναδικό παιδί που σκοτώθηκε ήταν από δικό τους λάθος στη χρήση πυρομαχικών.

Η εφαρμογή διπλών μέτρων και σταθμών απέναντι στο κράτος του Ισραήλ περιλαμβάνεται στον ¨Λειτουργικό Ορισμό του Αντισημιτισμού” αν δεν είναι για τον καθένα/μια προφανές ότι μια τέτοια πολιτική στάση αποσιωπά την απρόκλητη δολοφονία εβραϊκών οικογενειών από φανατικούς ισλαμιστές.

Η πολιτική στροφή της ΕΣΣΔ ενάντια στο Ισραήλ επειδή το τελευταίο ζήτησε βοήθεια από την Αμερική στη δεκαετία ’60 δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι μέχρι και σήμερα για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να χρησιμοποιεί τους απαράδεκτους όρους “γενοκτονία” “τείχος του αίσχους” “απαρχάιτ” γιατί έτσι ολισθαίνει στο κέντρο του ορισμού του αντισημιτισμού αφού με την “αντιστροφή” και τη μετατροπή του σιωνισμού σε ναζισμό διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στους “αρνητές του Ολοκαυτώματος”.

Βέβαια η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν βρίσκεται πολύ μακριά από αυτή τη “ρετσινιά” αφού ούτε σε τελετές μνήμης των θυμάτων του Ολοκαυτώματος συμμετέχει, ούτε καταδικαστικές ανακοινώσεις για τις βεβηλώσεις μνημείων του Ολοκαυτώματος ή εβραϊκών νεκροταφείων ή εμπρησμών Συναγωγών έχει βγάλει ποτέ. Ξέρει όμως να είναι υβριστική σε κάθε αντι-αντισιωνιστική άποψη αλλά και συκοφαντική σε όποιον /α προσπαθεί να σταθεί ενάντια στη λήθη.

Εμείς λοιπόν οι “πουθενάδες” θα συνεχίσουμε να βγάζουμε ανακοινώσεις σε κάθε βεβήλωση που αφορά Εβραίους, θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε σε κηδείες επιζησάντων του Ολοκαυτώματος, θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε αυτόνομα τελετές μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος μέχρι εκεί στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ να συνειδητοποιήσουν ότι το Ολοκαύτωμα δεν είναι μια λέξη προς εκμετάλλευση αλλά κεντρική έννοια σε κάθε χειραφετητική πολιτική.

Μέχρι τότε μας χωρίζουν πολλά.

 

1 Comment on Ο αντισιωνισμός ( που δεν είναι αντισημιτισμός) της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

1 Trackback / Pingback

  1. Μερικές αλήθειες περί «Κακού Ισραήλ» vs. «Καλών Παλαιστινίων» | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: