τελευταία νέα σε τίτλους

«Χρονικά Αντισημιτισμού #50» Βελόπουλος: “Ο Χίτλερ ήταν Εβραίος¨

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,698 other followers

Ο φασίστας βιβλιοπώλης Βελόπουλος που στις προηγούμενες ευρωεκλογές κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 3% και να πάρει το δρόμο για την ευρωβουλή, είναι ακόμα μια απόδειξη πόσο σάπιο είναι το ελληνικό αστικό πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα και πως ο φασισμός και η γελοιότητα παίζουν ένα κεντρικό ρόλο μέσα στην ελληνική κοινωνία. Σύμφωνα με δημοσίευση της σελίδας “Ενάντια στον Αντισημιτισμό” στο facebook, ο Βελόπουλος της “ελληνικής λύσης” δεν είναι μονάχα ένας απατεώνας που πουλάει επιστολές του Χριστού και της ιδέας της θανατικής ποινής στους “εχθρούς του έθνους” σε ψεκασμένους έλληνες. Όπως είναι εύκολο να καταλάβει κανείς είναι και σκληρός αντισημίτης που διαφήμιζε ότι ο «Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ!!!», ανάμεσα σε πολλά άλλα νεοναζιστικά σχόλια.

Όπως επισημαίνει και η σελίδα Ενάντια στον Αντισημιτισμό: Κι όμως, τον Απατεώνα αυτόν ανακήρυξαν «Πνευματικό άνθρωπο» κάποιοι όμοιοί του αρεοπαγίτες με μια βρώμικη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Αυτοί οι κακουργοί δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, παρ’ όλο που διέπραξαν και σε άλλες περιπτώσεις βρώμικες και εγκληματικές αποφάσεις, για τις οποίες επανειλημμένα καταδικάστηκε η Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Αυτοί οι αναίσχυντοι δικαστές είναι οι Δημήτριος Σουλτανιάς, Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου, Ιωάννης Βερέτσος, Χρήστος Γεωργαντόπουλος, Βασίλειος Ρήγας και Ιωάννης Παπανικολάου, Αρεοπαγίτες. Οι περισσότεροι συνηθίζουν να επαναλαμβάνουν την αφόρητη κοινοτοπία: σεβόμαστε τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης. Αυτό ισχύει μόνο για τις δίκαιες αποφάσεις. Η εν λόγω απόφαση 1462/2005 του Αρείου Πάγου είναι φασιστική και άξια εμπτυσμού. Και ορισμένοι εκ των δικαστών αυτών θα έπρεπε να παραπεμφθούν σε δίκη γιατί δεν ήταν η πρώτη τους φορά: διέπραξαν και άλλα τέτοια εγκλήματα. (Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/2WHcUJt

Αντί ο Βελόπουλος να αντιμετωπίζει την ποινική δικαιοσύνη για τις απάτες του, από τα χειρόγραφα του Ιησού έως τα φάρμακα που δήθεν θεραπεύουν ανίατες αρρώστιες, οι παραπάνω δικαστές τον χαρακτήρισαν «Πνευματικό άνθρωπο» και διέταξαν την παράνομη αποζημίωσή του με ένα ποσό περίπου 150.000 ευρώ γιατί ένας έγκριτος δημοσιογράφος τον αποκάλεσε «εθνικοπαράφρονα» με αποτέλεσμα ο απατεώνας να υποστεί δήθεν τρομερή προσβολή, πράγμα που συγκλόνισε τους ομοϊδεάτες του στον Άρειο Πάγο. Και είναι τόσο αναίσχυντοι που τον ανακήρυξαν «Πνευματικό άνθρωπο»! Στην ανάρτηση μάλιστα της απόφασης του ΑΠ, αφαίρεσαν δολίως λέξεις όπως «Χρυσή Αυγή» και άλλα κρίσιμα στοιχεία, ώστε η βρόμικη απόφασή τους να φαίνεται κανονική.

Ο Βελόπουλος λοιπόν δεν είναι μόνος. Έχει μαζί του το ίδιο το αστικό κράτος και τους στυλοβάτες του. Η αστική δικαιοσύνη είναι μαζί του και όσο το ελληνικό καπιταλιστικό κράτος καταρρέει, τόσο θα βλέπουμε μορφώματα σαν και αυτό στην πολιτική επιφάνεια. Παρακάτω αναδημοσιεύουμε χαρακτηριστική φωτογραφία από το ένθετο που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Ψαρράς, «Τα “λίγο ναζιστικά” του Κυριάκου Βελόπουλου», για την Εφημερίδα Συντακτών.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: