τελευταία νέα σε τίτλους

«Χρονικά Αντισημιτισμού #56» Ο φασίστας αντισημίτης «πάτερ Κλεομένης» συνελήφθη στον Ταύγετο.

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,693 other followers

Η φωτογραφία από την στιγμή της βεβήλωσης

Στον Ανω Μαχαλά της Αλαγονίας ή αλλιώς στο χωριό με το σλαβικό όνομα Σίτσοβα στον Ταΰγετο συνελήφθη ο περιβόητος φονταμενταλιστής αντισημίτης “πατήρ Κλεομένης”, ο οποίος καταδικάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο από δικαστήριο της Λάρισας για τους βανδαλισμούς στους οποίους προέβη στο μνημείο των Λαρισαίων Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος, το καλοκαίρι του 2017.

Ο ρασοφόρος αυτοαποκαλούμενος “μοναχός” ήξερε για την απόφαση και για το ότι από τον περασμένο Σεπτέμβριο αναζητείτο ως φυγόποινος από την Αστυνομία, και έτσι κατέφυγε στον Ταΰγετο, στο σπίτι ενός παππού του. Εκεί τον αναζήτησαν για να τον συλλάβουν αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, αλλά έπρεπε να αλλάξει η μέρα ώστε να πειστεί από εισαγγελικό λειτουργό να ακολουθήσει τους αστυνομικούς. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι συμβίωνε με ακολούθους του.

Να αναφέρουμε για την ιστορία ότι ο ρασοφόρος εμφανιζόταν σε βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος στο Διαδίκτυο, να βεβηλώνει το μνημείο πετώντας αυγά ενώ ταυτόχρονα το έφτυνε, το κλωτσούσε και έβριζε τους Εβραίους. Ανάμεσα σε αυτά που είπε τότε και τα είχε δημοσιεύσει και το Shades Magazine στη στήλη Χρονικά Αντισημιτισμού ήταν και το περίφημο: “Ούτε 600.000 δεν καθάρισε ο Χίτλερ”. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο φασίστας φέικ πάτερ είχε ποζάρει στο παρελθόν με αρκετούς νεοναζί και άλλους ακροδεξιούς σε άλλα του βίντεο και ακροδεξιές φασιστικές συνάξεις.  Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας έκρινε ότι προσέβαλε με τον τρόπο αυτό την ιστορική μνήμη και ο “πατήρ Κλεομένης” καταδικάστηκε ερήμην σε 18 μήνες φυλάκιση και 7.500 ευρώ χρηματική ποινή, για δημόσια υποκίνηση μίσους κατ’ εξακολούθηση και συγκρότηση ένωσης προσώπων που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση πράξεων δημόσιας υποκίνησης μίσους.

Η Ιερά Σύνοδος είχε ξεκαθαρίσει από τότε πως ο “πατήρ Κλεομένης” δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική Εκκλησία, αποδοκιμάζοντας τις παράνομες πράξεις του.

πηγή της είδησης: https://www.eleftheriaonline.gr/local/koinonia/item/200377-ston-ano-maxala-alagonias-synelifthi-o-patir-kleomenis?fbclid=IwAR3iuGyAF8ZmcnrEiSu-0ctiVucbN9WPemwrXEb8Amo-pBPc-gEpDFYN74E

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: