τελευταία νέα σε τίτλους

Σχολιασμός με αφορμή το νέο μακελειό στη Γερμανία

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,819 other followers

Forensics investigate at the scene after a shooting in central Hanau, Germany Thursday, Feb. 20, 2020. Eight people were killed in shootings in the German city of Hanau on Wednesday evening, authorities said. (AP Photo/Michael Probst)

Άλλος ένας “μοναχικός” νεοναζί σκοτώνει 11 ανθρώπους σε μια “φιλήσυχη” πόλη της Γερμανίας, μια επίθεση που έρχεται λίγους μήνες μετά την επίθεση στη μικρή πόλη του Χάλε δίπλα στη Λειψία. Ο “μοναχικός” δεν ήταν καθόλου μοναχικός. Οι ιδέες του, για εξολόθρευση αυτών που το γερμανικό κράτος αδυνατεί να απελάσει, η καταστροφή κάποιων αραβικών κρατών και του Ισραήλ, καθώς και η θεωρία συνωμοσίας ότι οι ΗΠΑ είναι πιόνι του σιωνισμού είναι αρκετά διαδεδομένες στη Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη. Ο “αριστερός αντι-ιμπεριαλισμός” δηλαδή η απομάκρυνση από την υλιστική θεωρία και την μαρξική ανάλυση είναι και αυτός συνυπεύθυνος για αυτή την κατάσταση.

Την ίδια στιγμή, που όλη η Γερμανία έχει σοκαριστεί από ακόμα ένα έγκλημα ρατσιστικού μίσους από ακροδεξιό, την ίδια στιγμή που περίπου 480 ακροδεξιοί έχουν βγει στην παρανομία, την ίδια στιγμή που λείπουν εκατοντάδες όπλα από τις αποθήκες του γερμανικού στρατού και της αστυνομίας, την ίδια στιγμή βγαίνει ο πρώην αρχηγός της υπηρεσίας προστασίας του συντάγματος (κάτι σαν την αγγλική MI-5), Χανς Γκέοργκ Μάασεν, και δημοσιεύει ένα  tweet, για να υπενθυμίζει ότι δεν είναι όλοι οι τρομοκράτες δεξιοί, ενώ ονομάζει ναζί τους αντίφα. Αυτό το κατακάθι από το κρατίδιο της Θουριγγίας, είναι μέλος των χριστιανοδημοκρατών, ενώ στήριξε τόσο το κόμμα του, όσο και χαιρέτισε προεκλογικές συγκεντρώσεις του AfD στο κρατίδιό του. Οι ναζιστικές ιδέες δεν υπήρξαν ποτέ πιο ισχυρός από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.

About furdenkommunismus (58 Articles)
για τον κομμουνισμό

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Σχολιασμός με αφορμή το νέο μακελειό στη Γερμανία | Ώρα Κοινής Ανησυχίας
  2. Σχολιασμός με αφορμή το νέο μακελειό στη Γερμανία | Benjamin conti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: