τελευταία άρθρα σε τίτλους

Ένα πρώτο σχόλιο για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,321 other subscribers

Το ισλαμικό καθεστώς του Ιράν εκπλήρωσε τις απειλές του και επιτέθηκε για πρώτη φορά από το έδαφος του στο Ισραήλ. Τη νύχτα της 14ης Απριλίου 2024, η Ιρανική Φρουρά της Επανάστασης και οι πληρεξούσιες του τρομοκρατικές οργανώσεις Χεζμπολάχ του Λιβάνου και Χουθι της Υεμένης, εξαπέλυσαν μαζικό, πολυμέτωπο, συντονισμένο βομβαρδισμό κατά του Ισραήλ με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους.

Κανείς δεν πρέπει να εκπλαγεί από αυτό καθώς το ιρανικό καθεστώς και η φονταμεταλιστική ιδεολογία του βασίζεται στην άμεση επιδίωξη της ολοκληρωτικής καταστροφής του Ισραήλ. Εδώ και δεκαετίες απειλεί τους Ισραηλινούς με γενοκτονικό πόλεμο και εξόντωση και το γεγονός ότι το Ιράν είναι μια ανερχόμενη πυρηνική δύναμη, καθιστά την απειλή για την ύπαρξη του Ισραήλ μεγαλύτερη παρά ποτέ.

Η ισραηλινή κοινωνία και οι Εβραίες-οι σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να βρίσκονται υπό το τραύμα της 7ης Οκτωβρίου, όταν πραγματοποιήθηκε η καλά συντονισμένη, οργανωμένη επίθεση κατά αμάχων στο Ισραήλ ενώ οι όμηροι παραμένουν ακόμα και σήμερα αιχμάλωτοι της ΧΑΜΑΣ.

Πλέον η Ισραηλινή κοινωνία βρίσκεται εκτεθειμένη σε μια ακόμα μεγαλύτερη απειλή με ανεξέλεγκτες συνέπειες και για ολόκληρο τον κόσμο.

Απέναντι σε ένα νέο καταστροφικό πόλεμο πρέπει όλες και όλοι να σταθούμε σθεναρά απέναντι του. Να στηρίξουμε την Ιρανική αντιπολίτευση που εδώ και δεκαετίες μάχεται το καθεστώς της Τεχεράνης, καθώς και όλες τις φωνές που μιλούν για ειρήνη. Να απομονώσουμε αυτές τις πολιτικές δυνάμεις και στη χώρα μας που παρέχουν έμμεση ή άμεση υποστήριξη στο Ιρανικό καθεστώς.

Να απομονώσουμε αυτές τις πολιτικές δυνάμεις και στη χώρα μας που παρέχουν έμμεση ή άμεση υποστήριξη στο Ιρανικό καθεστώς.

Από την Σύνταξη

About furdenkommunismus (1033 Articles)
για τον κομμουνισμό

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.