τελευταία άρθρα σε τίτλους

«Χρονικά Αντισημιτισμού #12» Επίθεση στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Λάρισα

γραφικός αντισημίτης Φτύνει και πετά αβγά

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,061 other followers

Η φωτογραφία από την στιγμή της βεβήλωσης

Σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube και έκανε το γύρω του διαδικτύου, ο γνωστός και μη εξαιρετέος από παρόμοιες πράξεις πατήρ Κλεομένης “χτύπησε” ξανά! Μετά τον βανδαλισμό γλυπτού με θέμα την κρίση, στην Αθήνα, τώρα τον βρίσκουμε στη Λάρισα να βεβηλώνει μνημείο για το ολοκαύτωμα των Εβραίων!

Στο βίντεο, φαίνεται να φτύνει το μνημείο των θυμάτων του ναζισμού και να πετά αβγό πάνω του.

Παράλληλα, ακούγεται να λέει: “Ούτε 600.000 δεν καθάρισε ο Χίτλερ”. Συνεχίζει δε με ύβρεις και ένα πρωτοφανές μίσος για κάθε τι “εβραϊκό”…

Σύμφωνα με χθεσινό άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών, η γενική γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη, παρέπεμψε στη δικαιοσύνη το βίντεο με το βανδαλισμό του μνημείου Ολοκαυτώματος στη Λάρισα και με ακραία ρητορική αντισημιτικού μίσους που ανάρτησε τη Δευτέρα στο κανάλι του στο youtube η διαδικτυακή περσόνα ενός ρασοφόρου, που αυτοαποκαλείται «πατήρ Κλεομένης».

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας ζητά την επέμβαση της αστυνομίας και της δικαιοσύνης, ενώ η Ιερά Σύνοδος σημειώνει ότι «το πρόσωπο αυτό δεν είναι ούτε μοναχός, ούτε κληρικός της ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος», αποδοκιμάζει «τις παράνομες πράξεις του ως απολύτως άσχετες με τον Λόγο αγάπης και πραότητας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού», και δηλώνει συμπαράσταση «προς όσους πλήττονται από τις ενέργειές του».

Το βίντεο

1 Comment on «Χρονικά Αντισημιτισμού #12» Επίθεση στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Λάρισα

 1. laskaratos // July 21, 2017 at 9:41 am // Reply

  Είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι η Σύνοδος δεν τον είχε αποδοκιμάσει μέχρι τώρα για μια σωρεία αθλιοτήτων που είχε δημόσια διαπράξει ούτε είχε ανακαλύψει πως δεν είναι ιερωμένος της κρατικής Εκκλησίας. Δεν το αμφισβητώ αυτό, πιθανότατα ανήκει σε κάποια από τις σέχτες του Ιουλιανού ημερολογίου (ΓΟΧ) ή είναι αυτοχειροτονημένος, αλλά η καθυστέρηση δημόσιας καταδίκης του, δείχνει έλλειψη στοιχειώδους ευαισθησίας.

  Θα ήταν χρήσιμο επίσης να ερωτηθεί η κρατική Εκκλησία, αν δεν είναι πλέον αντισημιτική η ίδια, όπως ήταν ανέκαθεν, και όπως είναι πολλοί Άγιοί της, ακόμη και νεότεροι (Κοσμάς ο Αιτωλός), γιατί ο Αρχιεπίσκοπος και μητροπολίτες της δεξιώνονται τον Μιχαλολιάκο και άλλους Χρυσαυγίτες, παραβλέποντας ακόμη και τον δηλωμένο Εωσφορισμό τους ή την ιδιοκτησία και διαχείρηση (New Dream) πορνο-ξενοδοχείων (σύμφωνα με την εκκλησιαστική αντίληψη).


  και γιατί ιερείς της ευλογούν τα γραφεία της Χ.Α.;

  Εδώ πληροφορίες για το που ανήκει και για την προηγούμενη δράση του
  http://stwmenkalws.blogspot.gr/2017/03/blog-post_11.html

  http://stwmenkalws.blogspot.gr/2017/07/blog-post_10.html

  Ο ψευτοχριστιανός Κλεομένης δέν αρκείται στήν… συστημική ”Χρυσή Αυγή” όπως οι συνηθισμένοι « ΓΟΧ », αλλά προχωρεί ακόμα βαθύτερα στά άδυτα τού Νεοναζισμού !
  Όπως διαβάζουμε στήν επίσημη ιστοσελίδα τής Εθνικοσοσιαλιστικής οργανώσεως ”Απέλλα”, ο Κλεομένης επισκέφτηκε τήν 1 Ιουλίου τά κεντρικά γραφεία τής στήν Αθήνα !
  Κατά τήν συναναστροφή τούς μέ τόν Κλεομένη, οι Εθνικοσοσιαλιστές τής ”Απέλλα”, εννοείται πώς βρήκαν πολλά κοινά καί μάλιστα τόν θεωρούν ώς ”τόν τελευταίο εκφραστή του πραγματικού πνεύματος και νοήματος της Ορθοδοξίας”… !
  Τό ότι η σημαία τής ”Απέλλα” έχει ώς σήμα τό Μασωνικό έμβλημα ”κρανίο καί οστά”, δέ φαίνεται νά ενοχλεί καθόλου τόν Κλεομένη ! Αλλά τί νά ενοχλεί κάποιον πού πάει στά γραφεία τών υμνητών τού Χίτλερ καί φωτογραφίζεται μαζί μέ τούς Φασίστες ;

  Liked by 1 person

4 Trackbacks / Pingbacks

 1. Για την ομοφοβική, ρατσιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Κυριακή (22 Οκτωβρίου)
 2. Ο φασίστας αντισημίτης «πάτερ Κλεομένης» συνελήφθη στον Ταύγετο. | αυτόνομη πρωτοβουλία ενάντια στη λήθη
 3. «Χρονικά Αντισημιτισμού #56» Ο φασίστας αντισημίτης «πάτερ Κλεομένης» συνελήφθη στον Ταύγετο.
 4. «Χρονικά Αντισημιτισμού #75» Βεβήλωση του μνημείου του Ολοκαυτώματος και της συναγωγής στη Λάρισα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: